Головна » 2017 » Березень » 24 » Тиждень дитячого читання
12:11
Тиждень дитячого читання

     З року в рік, наприкінці березня, у книгозбірнях України проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. В рамках цього Тижня бібліотекарі готують різноманітні цікаві заходи для юних читачів: прем’єри цікавих книг, відео-презентації, бібліошоу, знайомства з цікавими людьми, книжково-ілюстративні виставки на різну тематику. Все це робиться для того, щоб зацікавити маленького читача, привити йому любов до книги та читання.

     Книга, особливо дитяча, відіграє дуже важливу роль у духовному розвитку, формуванні та становленні особистості маленького читача. Саме дитяча книга несе мудре, розумне, добре слово дітям, які в майбутньому можуть стати великими вченими, винахідниками, письменниками.

   Відкриття тижня дитячого читання «Велике книгочитання. Читають всі» відбулося і у нашій бібліотеці. Літературна мандрівка «Країна, якої немає на карті» провела учасників свята, учнів 2-х класів ЗОШ№2 країною Читалією. Під час подорожі читачі дізналися історію тижня дитячого читання, розповідали вірші про книгу, брали участь у літературних вікторинах та іграх, розгадували загадки, познайомилися з найновішими книгами сучасних українських і зарубіжних письменників і вибрали книги за своїми вподобаннями.

    А під час весняних канікул у бібліотеці на читачів чекають: бібліоквест «У пошуках книжкових скарбів», голосних читань «Казкова мозаїка», дегустація книжкових новинок «Читай із задоволенням»,віртуальна мандрівка «Пам`ятники літературним героям» та багато інших пізнавальних і розважальних заходів.

Переглядів: 280 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar