Головна » 2015 » Грудень » 25 » Інтернет-залежність:вигадка чи хвороба?
15:44
Інтернет-залежність:вигадка чи хвороба?

 

 

 

 

 

 

 

На сьогоднішній день у світі існує біля 200 видів залежностей. Серед них Інтернет-залежність, від якої найбільше потерпають особливо діти-підлітки.

В бібліотеці відбулася година спілкування «Інтернет залежність: вигадка чи хвороба?». Нездоланна тяга до використання Інтернету згубно впливає на всі сфери життєдіяльності людини. Молодь, яка живе у віртуальному світі, вже фактично не контролює себе. Комп’ютер позбавляє її волі, свободи вибору.  Основні симптоми цього розладу: завзятого комп’ютерника можна розпізнати відразу. Він звернений у середину себе, не помічає зовнішні події, погано адаптується до реального життя. Причина виникнення  Інтернет – залежності криється в нас самих, в нашій неспроможності чи небажанні розпоряджатися власним життям і часом.

   На заході було проведено анкетування «Ризики в Інтернеті», з метою виявлення дітей  з ознаками Інтернет  - залежності.  На завершення  присутніх ознайомили з літературою  та періодичними виданнями, представленими в огляді  «З комп’ютером на "Ти" ».

Переглядів: 416 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar