Головна » 2016 » Лютий » 12 » Світ починається з любові
17:45
Світ починається з любові

 

 

 

 

 

     

 

       Для когось це звичайнісінький день, для когось нестерпне та лицемірне свято, яке придумали та поширили в масах продавці листівок, аби збільшити свої прибутки, а хтось з нетерпінням чекає цей день, як зайвий привід ще раз зізнатись у коханні, проявити свої найніжніші почуття та подарувати тепло та спокій близькій людині.

Як не крути, 14 лютого – джерело позитиву та святкового настрою, особливо тим, хто проніс любов і вірність одне одному через багато років та випробувань.

Щире та взаємне кохання, коли любиш не зважаючи ні на які обставини та перешкоди – це благословення небес, найкращий дар, який тільки можна побажати. Знайдіть саме той ключ, який відімкне навіть заржавілі замки коханого для вас серця.

Кожна юна леді мріє про свого принца та жадає почути заповітні слова: «Я тебе кохаю!». Що вже казати про особливу атмосферу 14 лютого - Дня Святого Валентина, коли кожен чекає маленького дива, яке змінить життя назавжди.

Валентинки з любовними побажаннями, купідончики, солодощі, букети червоних та рожевих троянд, вечірні прогулянки, відкриті та щирі серця, романтичний настрій, теплі обійми та гарячі поцілунки – все це неодмінно чекає вас, юні мрійниці, у чудовий і незабутній день.

Виставка «Світ починається з любові». діяла протягом тижня, кожен відвідувач мав змогу отримати валентинку та ознайомитись з представленою літературою

Переглядів: 371 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar