Головна » 2016 » Лютий » 20 » Письменник,який навчив гордості
12:54
Письменник,який навчив гордості

   

  На порозі ювілею-95-ччя від дня народження  Володимир Кирилович  Малика — видатного  українського письменника, автора пригодницьких та історичних творів в бібліотеці був проведений літературний бенефіс «Історія України очима Володимира Малика»

     Протягом багатьох десятиліть твори Володимира Малика з захопленням читають діти, молодь і дорослі. Адже, за словами  Б. Чайковського, письменник “заворожує чудовими й чарівними мандрами з країни в країну, з епохи в епоху, примушує радіти і ридати, любити і ненавидіти, переживати як власні, знегоди й перемоги героїв”. Пригодницькі романи Володимира Малика ,не лише стали гідною альтернативою «Трьом мушкетерам»,а й виховують патріотів України.

     Читати Володимира Малика справді цікаво. За якимись незбагненними законами кожен, хто візьме його книжку до рук, уже не випустить її, не перегорнувши останню сторінку. Яким чином це досягається, залишається таїною. Магія – і тільки. Чар, що є у кожного справжнього митця. Він і сам може не знати секретів своєї майстерності, це загадка таланту.

     

Переглядів: 325 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar