Головна » 2018 » Липень » 19 » Лідер читання - 2018 Полонщини
14:18
Лідер читання - 2018 Полонщини

 

 

 

 

 

 

       В Полонській бібліотеці для дітей відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2018» в якому взяли участь переможці I етапу, що відбувся в усіх бібліотеках – філіях центральної бібліотеки Полонської ОТГ.

Метою конкурсу “Лідер читання” є підвищення інтелектуального рівня і культурної компетентності дітей шляхом заохочення їх до систематичного читання та проведення змістовного дозвілля, популяризація найкращих надбань української і світової літератури, пошук нових дієвих та гармонійних форм виховання підростаючого покоління.

Конкурс проводиться серед читачів, які є активними учасниками різноманітних бібліотечних програм підтримки читання: беруть участь у волонтерських, творчих, рекомендаційних та PR-напрямах програм читання, обговореннях книжок, зустрічах з авторами, а також позиціонують себе як постійних читачів бібліотеки.

Усі учасники проявили себе активними читачами, гарно репрезентували свої улюблені книги, відповідали на запитання вікторини та пройшли тестові завдання. Двоє учасників набрали рівну кількість балів, тому між ними відбувся читацький батл. Поки незалежне журі підбивало бали учасники конкурсу разом зі своїми бібліотекарями приймали участь у іграх та вікторинах.

Переможцем у ньому вийшов читач Новоселицької бібліотеки – філії Чуб Назарій. За умовами конкурсу він буде брати участь у III етапі, який відбудеться у Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей ім. ТГ. Шевченка.

Поки незалежне журі підбивало бали учасники конкурсу разом зі своїми бібліотекарями приймали участь у іграх та вікторинах.

Всі учасники були нагороджені дипломами та цінними подарунками. Спонсорами свята стали завідуючі сільськими бібліотеками та працівники Полонської бібліотеки для дітей.

Переглядів: 309 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar