Головна » 2020 » Серпень » 23 » Конкурс-єднання "На одній хвилі"
11:57
Конкурс-єднання "На одній хвилі"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Національна бібліотека України для дітей, Національна секція Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», Національна спілка художників України та благодійна організація «Благодійний фонд «Серце до серця» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України й Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини домовилися: організувати та провести  Міжнародний дитячий конкурс-єднання «НА ОДНІЙ ХВИЛІ»  у рамках Міжнародного десятиліття зближення культур (2013-2022) за рішенням ООН.

Основними завданнями Конкурсу є полікультурне виховання дітей та підлітків у дусі миру й толерантності; утвердження патріотичних цінностей, переконань і поваги до своєї Батьківщини, власного народу, його культури, звичаїв та традицій; стимулювання пізнавальної активності, самостійності у дітей та підлітків; спонукання учасників до вивчення культури, звичаїв та традицій інших країн та народів; сприяння гуманному міжнародному спілкуванню.

Активну участь у конкурсі взяли вихованці художньої студії  Art-prostir під керівництвом О. Смілик. Це роботи «Діти –за мир!» Капусти Романа, «Майбутнє нашої планети – в мирі!» Манзюк Оксани, «Мир на всій планеті. Розвиток науки, нові технології, щасливі люди» Салюка Іллі, «Книги – найбільший скарб Землі» Курганської Альбіни, «Мрія – відпочинок у українському Криму» Бондарука Олександра, «Мої мрії» Овчаренка Максима.

Ці роботи було надіслано до Хмельницької обласної бібліотеки для дітей ім.. Т.Г. Шевченка для відбору у II му етапі конкурсу. Бажаємо всім учасникам успіхів у конкурсі , натхнення у своїй творчості.

Переглядів: 307 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar