Головна » 2019 » Квітень » 12 » Книгоманія-2019
10:24
Книгоманія-2019

   

 

 

 

 

 

 

11 квітня в бібліотеці для дітей Полонської міської ради ОТГ відбувся 2-гий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «КНИГОМАНІЯ-2019». Конкурс на найкращого читача проводиться в Україні уже 15 років. Цьогорічний конкурс наша бібліотека присвятила пам`яті нашого земляка, героя АТО, переможця конкурсу «Найкращий читач-2008» Максима Свінціцького.

   Участь у конкурсі взяли учні 7 кл. , читачі сільських та міської бібліотек-філій Полонської ОТГ, а також бібліотеки для дітей Понінківської ОТГ. Учасники конкурсу представили на розгляд журі свої читацькі щоденники, розповіли про свої улюблені книги, відповідали на тестові запитання та складали літературні пазли. Всі учасники змагань виявили високу читацьку компетентність. Але конкурс є конкурс. Тому компетентне журі підвело підсумки і оголосило переможця. Ним стала учениця 7 кл. Полонської ЗОШI-III ст.№2 Василенко Мілана, яка візьме участь у III етапі конкурсу, що відбудеться у Хмельницькій бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка.

   Всі учасники конкурсу були відзначені сертифікатами та отримали подарунки – книги, а переможець нагороджений дипломом та додатковим подарунком від мами Максима Свінціцького пані Людмили. Спонсором нашого свята книгоманів стала ГО «Інститут соціальних громад Романа Мацоли», яка виділила кошти на придбання книг для нагородження учасників конкурсу.

Переглядів: 256 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar