Головна » 2017 » Травень » 11 » День пам`яті та примирення
11:03
День пам`яті та примирення

 

 

 

 

 

 

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції; засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму; увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни 9 травня по всій країні традиційно відбуваються урочистості до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

9 травня назавжди залишиться в пам`яті народу як найсвітліший та найвеличніший день - вічної і незгасної пам`яті про загиблих у роки Другої світової війни.

Український народ зробив надзвичайно великий внесок у досягнення перемоги над фашизмом і заплатив за це чи не найвищу ціну в Європі.

Змінюються покоління, але не змінюється наше ставлення до Героїв війни: ми шануємо і схиляємо голови перед мужністю і відвагою.

З нагоди цих пам`ятних днів проведено день інформації «Земле! Перемогу не забудь». Для користувачів бібліотеки було оформлено книжкову виставку – реквієм «Війні немає забуття», разом з учнями Полонської дитячої художньої школи проведено меморіальну годину «У святому мовчанні над вічним вогнем схиляється наша Вітчизна», відео урок «Діти війни».

Переглядів: 351 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar