Головна » 2019 » Лютий » 1 » Літературний круїз «Золота колекція сучасних письменників України»
16:02
Літературний круїз «Золота колекція сучасних письменників України»

 

 

 

 

 

  Книги — це ріки, що наповнюють світ, це джерело мудрості, бо у ньому не можна виміряти глибину, з якої добуваєш безцінні перли.

  Важко переоцінити значення книги і читання для розвитку дитини — вона сприяє розширенню горизонтів дитячого знання про світ, допомагає дитині засвоїти зразки поведінки, втілені в тих чи інших літературних героях, є одним із джерел формування початкових уявлень про прекрасне.

  Самостійне читання дитиною книг доставляє їй багато вражень, відкриває очі на світ, змушує замислитися над питаннями життя, стосунками між людьми, спонукає до гарних вчинків.

  Під час читання дитина залишається наодинці із собою. Те, про що вона читає, глибоко переживається нею, вона може повернутися до вподобаного їй епізоду, до героя, що полюбився.

  Щоб познайомитись з новими книгами сучасних українських письменників читачі відправились у літературний круїз «Золота колекція сучасних письменників України».

   Хороших і якісних книг зараз дуже багато. Це твори Сашка Дерманського, Галини Малик, Лесі Вороніної, Марини Павленко Лесі Мовчун, Оксани Лущевської та багатьох інших поетів і прозаїків. Читачі із задоволенням позмагалися у літературних вікторинах, взяли участь у конкурс знавців фразеологізмів, іграх «Складіть слово» та «Відгадай героя».

  Завдяки цьому у бібліотеці з`явилося багато нових читачів, які з радістю поверталися додому з новими, цікавими книжками.

Переглядів: 315 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar