Головна » 2015 » Квітень » 1 » Книга пам'яті !
10:13
Книга пам'яті !

Все далі і далі відходять грізні роки другої світової війни. Дорогою ціною  заплатив український народ за перемогу над фашистською чумою. Рідіють ряди ветеранів, але не зникає з пам`яті людської великий подвиг і велика трагедія нашого народу.

 Обласною бібліотекою для дітей ім. Тараса Шевченка був організований проект «Війні немає забуття» з нагоди відзначення 70-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні. В рамках проекту була створена рукописна книга пам’яті, авторами якої стали читачі бібліотек Хмельниччини, що обслуговують дітей. У створенні книги взяли участь 80 читачів.

Діти змогли передати окремі епізоди героїчного минулого своїх дідів, родичів і земляків. Читачі нашого району теж стали авторами книги пам’яті.

31 березня працівниками нашої книгозбірні було проведено презентацію рукописної книги пам`яті «Війні немає забуття». Наші активні читачі, учні 6 - Б класу Полонської ЗОШ I-IIIст. №2 зустрілися з ветераном війни, головою районної ради ветеранів Куценком В.Р. , який розповів дітям про визволення Полонного, Проскурівсько-Чернівецьку операцію. Подякував дітям  зе те, що вони доглядають за місцями поховань загиблих воїнів та меморіалами. Також закликав присутніх не забувати подвигів своїх предків у тій війні, цінувати і берегти мир в Україні. Зі своєю розповіддю про дідуся ветерана Великої Вітчизняної війни виступив Приймак Назар. На закінчення заходу діти познайомилися з книжковою виставкою «Війні немає забуття».

Переглядів: 401 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar